|
قسم حواء هنا تجد المواضيع المتعلقة بـ (المرأه -الطفل - الغذاء ) |
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
12-23-2006, 06:21 PM | #1 (permalink) | |
| اخواتى الاعزاء انا النهاردة حعلمكوا بقى ازاى تعملى الكرواسون بس لو اتحرق ولا يهمك ارميه واشترى جاهز ولو متحرقش الله يكون فى عون الناس اللى عايشين معاكى يعنى لو اى حد جاله مثلا تلبك معوى حاد او اعراض هلوسه انا مش مسئوله انا بقولكوا بس علشان نبقى متفقين كدة من اولها واليكم المقادير والطريقة المقادير: 1_ 3 كوب دقيق 2_ نصف كوب سمن 3_ نصف كوب زيت ذرة+ نصف كوب لبن 4_2 بيضة + قليل من الملح +خميرة بيرة (ملعقة سكر للتحليه) الحشو ( جبن ابيض مهروس _ جبن رومى مبشور ) الطريقة: 1_ يسيح السمن والزيت وتخمر الخميرة وتضاف لهما 2_ يرب البيض ويضاف للمقادير السابقة ثم يضاف الدقيق بالتدريج ويضاف قليل من اللبن وتتكون عجينه صالحة للتشكيل وتترك لتخمر 3_ تقطع العجينة على هيئة كرات وتفرد كل قطعة وتحشى وتلف على هيئة اصابع وتثنى من الاطراف 4_يدهن الوجه بالبيض وترص فى صاج مدهون بالزيت وتترك لتخمر ثم تخبز فى فرن متوسط الحرارة | |
مواقع النشر (المفضلة) |
جديد مواضيع قسم قسم حواء |
|
| |
Downloadiz2.Com - Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd |